'G-sTranGe
мнения : 164 Регнат на : 26.12.2009 Години : 29 Местожителство : Видин
| Заглавие: Imp MC - "ВИДИН" Чет Дек 31, 2009 2:33 pm | |
| IMP 1. Откъде идва псевдонима ти?Бях 15 годишен мисля когато започнах да си драскам някви рими... разбира се всичко беше няква детска игра в началото с която се забавлявахме помежду си.....та тогава нарекох себе си IMP, което всъшност е абривиатура – Immortal Mastermind Peacemaker (безсмъртен, ръководител. миротворец) Незнам защо точно тези думи са се съчетали в съзнанието ми по онова време, но с годините откривам всъщност истинското им значение. 2. Разкажи нещо повече за себе си. С к'во се зарибяваше преди емсиинга?Обикновен 22 годишен агент... преследващ целите си, осъзнал че слънцето не свети еднакво за всички... но продължаващ да търси светлина. Преди ЕМСИнга обикновенно адреналина си върши работата...Всъщност когато има MIC ставам друг човек различен от този в ежедневието....така си мисля.3. Кое беше първото рап парче което те вдъхнови да записваш? Кое емси или група ти "проговори" за пръв път?Тук рискувам да обидя някой....но израснах със старите парчетии...и до ден днешен съм си с тях на плеъра. Говора за Big Pun, първите неша на Jay Z. Notorious B.I.G , Tupac , Snoop Dogg , Geto Boys , Wu-Tang Clan. Big L, O.C., UGK, Gravedigazz ,Gang Starr, Cypress Hill много са човек не мога да ги изредя. 4. Как определяш стил си? В коя аудитория се целиш?Ммм не мога да се категоризирам...смисал такъв не харесвам определения като old/new school шот деля музиката на качествена и боклук, по скоро се старая да правя това което ми се прави…тоест да запечатам няква емоция под формата на МП3...която емоция по късно да предам надолу по веригата....деа знам мой си стил някъв. Целя се в хората на които им омръзна да слушат една и съща песен изпята от различни усти...старая се да дам нещо повече от MP3ойка която да си шуснеш веднъж. 5. Албум? Сингъл? Нови клипове? Какво да очакваме от теб? Албумът ще е feat. със?Д а подготвям дебютния си албум....който до 2010 мисля трябва да е на лице. Нещата се случват постепенно. Ghetto Productions в момента предстои да искара на бял свят албумтие на Мечока, Камората, Били Хлапето, както и последния албум за Хората от Гетото – Последния Епизод... Ще се случат доста неша...бачкаме. За фиитовете имам идеи, но не бих говорил предварително... нека времето отговори на този въпрос...6. Трите най-яки bg хип хоп парчета според теб досега?Ми не мога да ги отсека точно три... но има доста стойностни неща които заслужават уважение... имена няма да споменавам, тя тълпата си ги знае.7. Къде се виждаш след 10 години?След 10 години ли.....студио в което аз ше стоя на стола хахахаха8. Арестуван ли си досега? Ако не - за какво биха те арестували?Арестуван не... може би за леките неща 9. С кой бачкаш в момента? Кои са твоите хора?Ghettoman стои зад идеите ми... така да се каже той е другата част от машината, за да работи... Ghetto Productions.... хората ги знаете.10. Ти как мислиш, има ли шоу-бизнес в България? Какъв е най-големия проблем на бг хип хопа в момента?Ами до сега не съм чул специално за рап музиката... МC да се храни от творчеството си... но съм оптимист, че един ден това ще се случи.. Просто трябва да се отсеят нещата... шот в момента е пълна пародия.... когато публиката започне да чува качествени продукти...историята ще се промени... накратко никой не би си купил вафла коят не става за ядене.11. Докъде стига авторството и докъде взаимстването в твоите парчета?Всички зимат от някаде по нещо – тва е всеобщото мнение... при мен нещата стоят така. Лириката е плод на мисълта ми, музиката отпечатък на настроението...с други думи не пипам там кадето не съм оставил.12. Най-яката рима, която си съчинявал?Хммм шах ми даде са....нз е тва ми изплува - ....кажи после на всички че бълвам хейт, BG хип хопа се нуждае от ъпдейт. И всички мишоци с леки подскоци да слизат...шот дойде време други MCта да влизат.... | |
|
Jumbi
мнения : 46 Регнат на : 08.01.2010 Години : 28 Местожителство : Видин
| Заглавие: Re: Imp MC - "ВИДИН" Пет Яну 08, 2010 12:19 pm | |
| Ето това е една наша гордост и се радвам ,че сте побликували информация за IMP Супер рапър и прави супер музика. | |
|
killer
мнения : 10 Регнат на : 27.01.2010 Години : 26 Местожителство : Видин!!!!
| Заглавие: Re: Imp MC - "ВИДИН" Сря Яну 27, 2010 5:59 pm | |
| Прави много дпбри тракове. | |
|
eddy.rapa
мнения : 31 Регнат на : 02.03.2010 Години : 31 Местожителство : Видин
| Заглавие: Re: Imp MC - "ВИДИН" Съб Мар 06, 2010 2:18 pm | |
| Евала му прая на тоя човек , за мене ицака е най-добрия във България | |
|
imp
мнения : 11 Регнат на : 06.03.2010 Години : 37 Местожителство : Sofia
| Заглавие: Re: Imp MC - "ВИДИН" Съб Мар 06, 2010 6:57 pm | |
| | |