Интервю с Екс Дй (Еди Рапа)
'G-sTranGe: Здравей Еди, би ли се представил пред equalforce?Еди: Аз съм Еди на 16 години от град Видин.
'G-sTranGe: Kога започна да се занимаваш с рапа?Еди: Еми започнах да се занимавам с рап през 2005 , когато заминах за Италия там се запознах със 2 рапара който ми показаха някой програми и там записах първата ми песен ''За нея''
'G-sTranGe: От каде идва ника ти?Еди: Първоначално никът ми беше ''The Killa'' това беше когато започнах да се занимавам с рап , след това през 2007 реших да нареча себе си ''Eddy Rapa'' , това идва от едни приятели който ми викаха така , последната ми песен която записах ''Как Искам'' реших да нареча себе си ''Екс Дй (Ex D)'' и сега псевдонима ми е Екс Дй.
'G-sTranGe: Кой е любимият ти изпят от теб трак?Еди: Еми , прпринцип всяка нова песен ми харесва все повече и повече , любимите от Уестбийт са ми : ''Знаят Как'' , ''Ти'' и ''Автомати Заредени'' .. а от сингълите ми най-ми харесват : ''Гангста бийт'' , ''За нея'' , ''Предишните Дни'' и последната ''Как Искам''
'G-sTranGe: Разкажи нещо повече за теб и за твоята кариера в рап музиката?Еди: През 2008 година се запознах със Киро (К.м.Д) , тук е много интересно , аз исках да правя песни за Виднинските C-Walk-ъри , Киро ми даде идея да направим Рап Крю , и от там тръгна Уестбийт , първата ни песен беше ''Продължаваме'' след това бийта със Дрип ''Автомати Заредени'' , Уестбийт се състоеше от 4 члена , Аз , Киро , Дрип и Лейди Пи , нямаме нито една песен в която да сме всички, но имаме песен със Лейди Пи ... ''Къде е Любовта'' която записахме през 2008 , през 2010 записахме последната песен която сме записвали ''Знаят Как'' , скоро се очаква да искараме нещо ново.
'G-sTranGe: В свободното ти време с какво се занимаваш освен да записваш.Еди: В свободното си време обичам да спортувам или пък да излизам и да се мотая на ляво и на дясно , тренирам Бойни искуства. Oт 8 годишен се занимавам с какво ли не..
'G-sTranGe: Какво да очакваме от теб тази година?Еди: Тази години мисля да издам първият си албум , който ще включва песните от Уестбийт и мойте сингъли , но не искам да говоря предварително , ще видим как ще се развият нещата.
'G-sTranGe: Какво мислиш за другите рапъри в БГ?Еди: Еми , респект давам за всеки който допринася за БГ хип хопа , пожелавам им да продължават напред.
'G-sTranGe: Според теб добре ли се развива БГ рапа за сега?Еди: На чело със Мишо Шамара , българия на-дали ще стигне далече във Световния Хип Хоп , мисля, че на негово място тряя да седят рапъри като IMP , хора който са започнали сами и са успяли малко или много.
'G-sTranGe: Кой е идолът ти в БГ рапа?Еди: Идол мисля, че определено това е Ицака , ей много му се кефя на тоя човек!
'G-sTranGe: А извън Бг рапа?Еди: Самият аз.
'G-sTranGe: Какво мислиш за Форума?Еди: Кефи ме много този форум , има много свестни хора и има какво да се чете и да се научи , браво !!
'G-sTranGe: Благодаря ти за интервюто Еди и успехи в рапа.
Еди: Пийс !
А ЕТО И НЯКОЙ ТРАКОВЕ НА ЕКС ДЙ.
eddy rapa - Как искамEddy Rapa - ГостEddy Rapa - Samo NasladaEddy rapa - Iska6eddy Rapa - Za Neq eddy rapa - predishnite dniWestbeat - Автомати Заредени westbeat - degradeWestbeat - Тиwestbeat - znaqt kakWestbeat - Къде е любовтаwestbeat - muffin