equalforce
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Форума вече има и официален vbox канал за Бг рап музика повече информация в секция ФОРУМ

ИндексИндекс  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Интервю с Екс Дй (Еди Рапа)

Go down 
+5
imp
eddy.rapa
`Drip
x-p0w3r1
'G-sTranGe
9 posters
АвторСъобщение
'G-sTranGe

'G-sTranGe

Регнат на : 26.12.2009
Години : 29
Местожителство : Видин

Интервю с Екс Дй (Еди Рапа) Empty
ПисанеЗаглавие: Интервю с Екс Дй (Еди Рапа)   Интервю с Екс Дй (Еди Рапа) EmptyСъб Мар 06, 2010 1:42 pm

Интервю с Екс Дй (Еди Рапа) 1412318n
'G-sTranGe: Здравей Еди, би ли се представил пред equalforce?
Еди: Аз съм Еди на 16 години от град Видин.

'G-sTranGe: Kога започна да се занимаваш с рапа?
Еди: Еми започнах да се занимавам с рап през 2005 , когато заминах за Италия там се запознах със 2 рапара който ми показаха някой програми и там записах първата ми песен ''За нея''

'G-sTranGe: От каде идва ника ти?
Еди: Първоначално никът ми беше ''The Killa'' това беше когато започнах да се занимавам с рап , след това през 2007 реших да нареча себе си ''Eddy Rapa'' , това идва от едни приятели който ми викаха така , последната ми песен която записах ''Как Искам'' реших да нареча себе си ''Екс Дй (Ex D)'' и сега псевдонима ми е Екс Дй.

'G-sTranGe: Кой е любимият ти изпят от теб трак?
Еди: Еми , прпринцип всяка нова песен ми харесва все повече и повече , любимите от Уестбийт са ми : ''Знаят Как'' , ''Ти'' и ''Автомати Заредени'' .. а от сингълите ми най-ми харесват : ''Гангста бийт'' , ''За нея'' , ''Предишните Дни'' и последната ''Как Искам''

'G-sTranGe: Разкажи нещо повече за теб и за твоята кариера в рап музиката?

Еди: През 2008 година се запознах със Киро (К.м.Д) , тук е много интересно , аз исках да правя песни за Виднинските C-Walk-ъри , Киро ми даде идея да направим Рап Крю , и от там тръгна Уестбийт , първата ни песен беше ''Продължаваме'' след това бийта със Дрип ''Автомати Заредени'' , Уестбийт се състоеше от 4 члена , Аз , Киро , Дрип и Лейди Пи , нямаме нито една песен в която да сме всички, но имаме песен със Лейди Пи ... ''Къде е Любовта'' която записахме през 2008 , през 2010 записахме последната песен която сме записвали ''Знаят Как'' , скоро се очаква да искараме нещо ново.

'G-sTranGe: В свободното ти време с какво се занимаваш освен да записваш.
Еди: В свободното си време обичам да спортувам или пък да излизам и да се мотая на ляво и на дясно , тренирам Бойни искуства. Oт 8 годишен се занимавам с какво ли не..

'G-sTranGe: Какво да очакваме от теб тази година?
Еди: Тази години мисля да издам първият си албум , който ще включва песните от Уестбийт и мойте сингъли , но не искам да говоря предварително , ще видим как ще се развият нещата.

'G-sTranGe: Какво мислиш за другите рапъри в БГ?
Еди: Еми , респект давам за всеки който допринася за БГ хип хопа , пожелавам им да продължават напред.

'G-sTranGe: Според теб добре ли се развива БГ рапа за сега?
Еди: На чело със Мишо Шамара , българия на-дали ще стигне далече във Световния Хип Хоп , мисля, че на негово място тряя да седят рапъри като IMP , хора който са започнали сами и са успяли малко или много.

'G-sTranGe: Кой е идолът ти в БГ рапа?
Еди: Идол мисля, че определено това е Ицака , ей много му се кефя на тоя човек!

'G-sTranGe: А извън Бг рапа?
Еди: Самият аз.

'G-sTranGe: Какво мислиш за Форума?
Еди: Кефи ме много този форум , има много свестни хора и има какво да се чете и да се научи , браво !!

'G-sTranGe: Благодаря ти за интервюто Еди и успехи в рапа.
Еди: Пийс !

А ЕТО И НЯКОЙ ТРАКОВЕ НА ЕКС ДЙ.
eddy rapa - Как искам
Eddy Rapa - Гост
Eddy Rapa - Samo Naslada
Eddy rapa - Iska6
eddy Rapa - Za Neq
eddy rapa - predishnite dni
Westbeat - Автомати Заредени
westbeat - degrade
Westbeat - Ти
westbeat - znaqt kak
Westbeat - Къде е любовта
westbeat - muffin
Върнете се в началото Go down
http://www.equalforce.bulgarianforum.net
x-p0w3r1

Регнат на : 18.01.2010

ПисанеЗаглавие: Re: Интервю с Екс Дй (Еди Рапа)   Интервю с Екс Дй (Еди Рапа) EmptyСъб Мар 06, 2010 5:57 pm

за него мога да кажа че е много печен прави много добри песни любимата ми е афтомати заредени :judges: и с нетърпение очакфам концерта му :peace: :doy:
`Drip

`Drip

Регнат на : 31.12.2009
Години : 30

ПисанеЗаглавие: Re: Интервю с Екс Дй (Еди Рапа)   Интервю с Екс Дй (Еди Рапа) EmptyСъб Мар 06, 2010 6:35 pm

Его тоз маняк дет стреляхме заедно. :D
Хубаво интервю, все пак с Екс Ди съм израснал.
eddy.rapa

eddy.rapa

Регнат на : 02.03.2010
Години : 31

ПисанеЗаглавие: Re: Интервю с Екс Дй (Еди Рапа)   Интервю с Екс Дй (Еди Рапа) EmptyСъб Мар 06, 2010 6:38 pm

С Цеко бехме най-добри приятели в Детската :loll: :bliss:
http://www.impulse.bg/eddy.rapa
imp

imp

Регнат на : 06.03.2010
Години : 37
Местожителство : Sofia

ПисанеЗаглавие: Re: Интервю с Екс Дй (Еди Рапа)   Интервю с Екс Дй (Еди Рапа) EmptyСъб Мар 06, 2010 6:55 pm

еваларка брат
http://www.ghettoproductions.eu
grem95

grem95

Регнат на : 02.01.2010

ПисанеЗаглавие: Re: Интервю с Екс Дй (Еди Рапа)   Интервю с Екс Дй (Еди Рапа) EmptyСъб Мар 06, 2010 9:29 pm

Най-накрая интервю и с Еди рапа. Че аз търсих търсих, но не намерих никаде у нета сега видех и се кефим.
petqq_wd

Регнат на : 06.03.2010
Местожителство : widin city .. *

ПисанеЗаглавие: Екс Дий   Интервю с Екс Дй (Еди Рапа) EmptyСъб Мар 06, 2010 11:55 pm

[i][b] Абе кво мога да кажа освен,че тфа момче много успя cheers Много го уважавам щото все пак се познаваме от малки живяли сме на една улица абе накратко отраснали сме заедно Basketball Да продължава в същия дух , да прави все такива хубави песни Like a Star @ heaven да направи клип на някоя песен и да го гледаме вече по телевизията cheers cheers

айде тва е от мен ,,

аааа Едии ше чакаме концерт във ВИДИН :love: :love:
Jumbi

Jumbi

Регнат на : 08.01.2010
Години : 28

ПисанеЗаглавие: Re: Интервю с Екс Дй (Еди Рапа)   Интервю с Екс Дй (Еди Рапа) EmptyСря Мар 10, 2010 5:06 pm

Ами да слушала сам някой песни на Еди рапа. Имат хубав текст, бийт. Но нещо не ме кефи много записа. НЕзнам що. Нямам нищо против него иначе!
http://www.equalforce.bulgarianforum.net
Admin
Admin
Admin

Регнат на : 26.12.2009

ПисанеЗаглавие: Re: Интервю с Екс Дй (Еди Рапа)   Интервю с Екс Дй (Еди Рапа) EmptyСря Мар 10, 2010 10:18 pm

Еди треба да им покажеш оня номер с бедрото ти :rofl: аз първия път се фанах :rofl:
http://s2.bg.katsuro.org/woo.php?id=26492
eddy.rapa

eddy.rapa

Регнат на : 02.03.2010
Години : 31

ПисанеЗаглавие: Re: Интервю с Екс Дй (Еди Рапа)   Интервю с Екс Дй (Еди Рапа) EmptyЧет Мар 11, 2010 10:25 am

:rofl:
http://www.impulse.bg/eddy.rapa
x-p0w3r1

Регнат на : 18.01.2010

ПисанеЗаглавие: Re: Интервю с Екс Дй (Еди Рапа)   Интервю с Екс Дй (Еди Рапа) EmptyЧет Мар 11, 2010 1:59 pm

кфо бедро бе кфи баджаци :Д
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Интервю с Екс Дй (Еди Рапа)   Интервю с Екс Дй (Еди Рапа) Empty

Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Информация за Гангста Рапа
» Интервю от Enforce
» Интервю с Gamena

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
equalforce :: Интервюта-
Идете на: