мммм Пробвал съм, но доста трудно и скапано. Опитах се, че един приятел ми показа един финт. Ама аз не успях и от яд го строших на 2. А се мъчех 50 часа сигурно.
`Drip
мнения : 53 Регнат на : 31.12.2009 Години : 30 Местожителство : Видин
Заглавие: Re: Fingerboard Сря Фев 17, 2010 2:45 am
^ хаха нормално, Светли то има няква цака . Аз преди си играх с такива джаджи. Имам даже и рампа с графити на нея от дърво е издялкана ако някой я желае цена : 10 лв. :) голяма е и си има пространство за fingerboard.
за връзка : dripzoe
eddy.rapa
мнения : 31 Регнат на : 02.03.2010 Години : 31 Местожителство : Видин
Заглавие: Re: Fingerboard Пет Мар 05, 2010 10:50 am
Спомням си като бях по-малък , във Видин много се цъкаше със Фингербоард , праехме си ги от Ваучер и шкурка от горе и се напичаше със запалка на реотан и ставаха много бесни , нямаха точилца но аз лично съм си правил и точилца , зимах от колички такива играчки и си праех и бях добър , праехме си турнирчета си спомням в петото когато учех ... Мисля че ше бъде интересно да се намерят некфи хора от Видин и да почнеме да се занимаваме , ако некой ми одобри идеята може да скалъпиме некфо крю и да се учиме .. Пийс
ExBuLL
мнения : 106 Регнат на : 29.12.2009 Години : 29 Местожителство : Видин
Заглавие: Re: Fingerboard Съб Мар 06, 2010 9:07 pm
eddy.rapa написа:
Спомням си като бях по-малък , във Видин много се цъкаше със Фингербоард , праехме си ги от Ваучер и шкурка от горе и се напичаше със запалка на реотан и ставаха много бесни , нямаха точилца но аз лично съм си правил и точилца , зимах от колички такива играчки и си праех и бях добър , праехме си турнирчета си спомням в петото когато учех ... Мисля че ше бъде интересно да се намерят некфи хора от Видин и да почнеме да се занимаваме , ако некой ми одобри идеята може да скалъпиме некфо крю и да се учиме .. Пийс
Аз съм навит за това което каза Еди
x-p0w3r1
Заглавие: Re: Fingerboard Съб Мар 06, 2010 9:54 pm
еи чоч аз също съм навит да почнеме
eddy.rapa
мнения : 31 Регнат на : 02.03.2010 Години : 31 Местожителство : Видин
Заглавие: Re: Fingerboard Вто Мар 09, 2010 9:10 am
Айде всички които са навити да пишат по скайпа ...