мнения : 53 Регнат на : 31.12.2009 Години : 30 Местожителство : Видин
Заглавие: Интервю от Enforce Пон Фев 01, 2010 11:44 pm
Drip : Здравей Младене би ли се представил пред equalforce? Enforce : Еми аз съм Младен на 18 от Стара Загора и се занимавам със c-walk от 2 години (happy). Drip : С какво си познат в cwalk обществото? Enforce : C много неща, но главното е, че бях полуфиналист в турнира на Cwalkbg.com през 2007 година :) Drip : Това е доста добре, занимавал ли си се с друг стил танци освен cwalk? Enforce : Занимавах се с абсолютно всичко о.О tutting, waving, popping, krump ... но ми омръзнаха и ги спрях за известно време. Drip : Фаворити и идоли? Enforce : Hамират се няколко :D .Insane има доста добър стил :) Demid, Sn00pz, Didsend, Azzyh ... немога да ги изброя всички :D Drip : Какво ти е мнението за новата генерация cwalk-ъри? Enforce : Болна тема! Новото поколение в България не става за нищо ... прекалено са лигави и не слушат какво им се говори. Drip : Какво би им препоръчал? Enforce : Просто трябва да се научат да уважават и да изпълняват това което им се казва от Ветераните. Drip : Благодаря ти много, лека вечер. Enforce : Мерси и на теб, Дрипзо.
'G-sTranGe
мнения : 164 Регнат на : 26.12.2009 Години : 29 Местожителство : Видин