| Вицове | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
ExBuLL
мнения : 106 Регнат на : 29.12.2009 Години : 28 Местожителство : Видин
| Заглавие: Вицове Вто Фев 02, 2010 9:10 pm | |
| | |
|
| |
MeGa Side
| Заглавие: Re: Вицове Вто Фев 02, 2010 10:21 pm | |
| Пиян шофьор сгази пиян пешеходец. Не е шега, а новина. Шофьорът бил с 1,53 промила, а пешеходецът - 2,17. Представяте ли си - и двамата били пияни?! А днес е само 30.11. А какво ще стане на Трифон Зарезан?! В новините ще има следното съобщение: "Днес пиян шофьор сгази пиян пешеходец. Пиян очевидец се обадил на бърза помощ, шофьорът на линейката бил пиян, но закарал пострадалия до спешното, където го оперирал пиян лекар, в следствие на което човекът починал. Но Свети Петър не го приел, щото... бил пиян!" | |
|
| |
ExBuLL
| Заглавие: Re: Вицове Сря Фев 03, 2010 1:43 pm | |
| Мъж към съпругата си: - Скъпа, за теб бих отишъл на края на света! - Кога тръгваш? | |
|
| |
x-p0w3r1
| Заглавие: Re: Вицове Сря Фев 03, 2010 8:15 pm | |
| | |
|
| |
ExBuLL
| Заглавие: Re: Вицове Чет Фев 04, 2010 4:39 pm | |
| Пиле непиши за друго освен за темата ще ти сложат "warn"
Такамм ... , а сега към вица:
Събрали се крадци от Германия, Америка и България да се състезават кой ще открадне най-много. Първи влезли американците. Излизат от стаята след 30 мин. и са откраднали половината неща. Втори влезли германците. След 25 мин. излезли откраднали почти всичко. Накрая влизат българите. След 30 сек. излизат и питат: - Шефе, а тапетите да махаме ли? | |
|
| |
Admin Admin
| Заглавие: Re: Вицове Чет Фев 04, 2010 10:03 pm | |
| спокойно хора-варн никой нема да ти сложи за спам форума освен ако ненарушаваш правилата | |
|
| |
Strike
мнения : 18 Регнат на : 03.01.2010 Години : 28 Местожителство : Видин
| Заглавие: Re: Вицове Чет Фев 04, 2010 11:18 pm | |
| Блондинка: - Не мога да спя на пълна тъмнина: не разбирам дали съм си затворила очите или не! :D | |
|
| |
ExBuLL
| Заглавие: Re: Вицове Пет Фев 05, 2010 4:00 pm | |
| Стои един борец пред една баничарница, върти се и пуфти. Минало едно циганче покрай него ... Бореца: Чшшшш, ела тука бе! Циганчето: Абе бате аре стиа бе. Б: Ела тука бе. Влезни ми земи една баница! Ц: Абе бате моля ти се. Б: Влезни ми земи една баница, ето ти 5 лв.! Ц: Абе бате стиа бе. Б: Влезни ми земи е`на баница, ето ти 5 лв. рестото за тебе! Ц: Абе бате ти не можеш ли да си земеш сам? Б: Три пъти влизам да си купя, тия ми дават оборота и бягат. Влезни ми земи една баница! | |
|
| |
ExBuLL
| Заглавие: Re: Вицове Пон Фев 08, 2010 7:05 pm | |
| Мъж се прибира от бар с жена. На сутринта се събужда и ужасен вика: - Я, крокодил, крокодил! Спящата до него жена става и пита: - Къде, къде? А, мъжа отвръща: - Мале, мале, че и говори. | |
|
| |
x-p0w3r1
| Заглавие: Re: Вицове Пон Фев 08, 2010 7:26 pm | |
| вълка отишъл при седемте козлета и почукал на вратата: -ехоо! аз съм вашата майчицаа. нося ви топло млякоо :] а козлетата отвърнали: -ти не си нашата майчица. наща майчица отиде до магазина да вземе бира за истрезняване !!! | |
|
| |
x-p0w3r1
| Заглавие: Re: Вицове Пон Фев 08, 2010 8:55 pm | |
| Влиза бременна при доктора. Доктора си пише нещо, не поглежда към нея. - Докторе, бременна съм. - Честито! Следващият. във вицманияточкаком има много | |
|
| |
ExBuLL
| Заглавие: Re: Вицове Вто Фев 09, 2010 8:11 pm | |
| тва цепи напрао Двама планинари изкачвали Еверест. На средата единия казал на другия: - Ззз...з...з - Ще ми го кажеш като стигнем. На върха на планината заекващия казал: - Ззабраввихме ппалаткките долу. На слизане започнал: - Ммм...м...м. - Ще ми кажеш като слезем. Долу заекващия казал: - Ммайтап ббе! | |
|
| |
ExBuLL
| Заглавие: Re: Вицове Сря Фев 10, 2010 3:31 pm | |
| Двама програмисти. Единият казва на другия: - Купих си един 3А3 на старо. - Е как е? Върви ли ? - Ами... върви... влачи се като 5 Мб файл към сървър в Пакистан... | |
|
| |
x-p0w3r1
| Заглавие: Re: Вицове Чет Фев 11, 2010 8:35 pm | |
| Обява: Премахвам целулит и други недостатъци на фигурата. Използвам Photoshop 8.0 | |
|
| |
Lioricoo
мнения : 2 Регнат на : 13.02.2010 Години : 31 Местожителство : vidin
| Заглавие: ... Съб Фев 13, 2010 1:57 pm | |
| Здравейте , красавици аз се казвам Пешо ,а Вие ? Ние - не. Две клечки си вървели по пътя и видяли един таралеж. "Ей,брато скивай къв купон става тука!" | |
|
| |
x-p0w3r1
| Заглавие: Re: Вицове Съб Фев 13, 2010 5:27 pm | |
| категория microsoft: Наи-споменаваното име в света на компютрите? - Бил Гейтс!? - Не, майка му! | |
|
| |
ExBuLL
| Заглавие: Re: Вицове Нед Фев 14, 2010 3:26 pm | |
| Един тинейджър решил да подразни нервен продавач в магазин за електроуреди. Влязъл вътре и казал: - Електрически крушки имате ли? - Не. Излязъл навън и поседял 2-3 минути. После пак влязъл и попитал: - Електрически крушки имате ли? - Не. И ако още един път ме попиташ ще ти забия езика с два пирона на стената. След още пет минути: - Пирони имате ли? - Не! - А, електрически крушки имате ли? | |
|
| |
x-p0w3r1
| Заглавие: Re: Вицове Нед Фев 14, 2010 5:58 pm | |
| Прасчо си свил джойнт и пуши блаженно. В това време Мечо Пух го издебва отзад и го халосва със всичка сила по главата. След малко Прасчо се свестява и със страхопочитание казва: Ееей, Мечо Пух беше прав, този джойнт ме удари право в главата!!! | |
|
| |
ExBuLL
| Заглавие: Re: Вицове Пон Фев 15, 2010 7:09 pm | |
| Един папагал постоянно поръчвал въглища и ги изсипвал върху колите на господаря си. Един път изсипал въглищата върху най-хубавата му кола. Господарят му се ядосал и го закачил до иконата на Исус Христос. Папагалът го попитал: - Ти от колко време си тука? Исус Христос отвърнал: - От 1000 години. Папагалът казал: - Леле, пич ти колко въглища си поръчал, бе? | |
|
| |
x-p0w3r1
| Заглавие: Re: Вицове Пон Фев 15, 2010 7:40 pm | |
| Между футболни коментатори: - Какво ще кажете за играта на този играч? - Напомня ми на Христо Ботев. - Но Ботев никога не е играл футбол! - Именно! | |
|
| |
ExBuLL
| Заглавие: Re: Вицове Вто Фев 16, 2010 4:34 pm | |
| | |
|
| |
x-p0w3r1
| Заглавие: Re: Вицове Вто Фев 16, 2010 6:35 pm | |
| - Довечера сме у нашите. - Добре, мила. - Да не вземеш пак да се напиеш? - Тогава за какво ще ходим?! | |
|
| |
MeGa Side
| Заглавие: Re: Вицове Вто Фев 16, 2010 9:10 pm | |
| Седи си един полицай на магистралата и по едно време му се обажда негов колега: -Шефе,към тебе идва една блондинка.Спри я,отиди при колата й,отвори вратата и си свали гащите. Послушал го,спрял блндинката,отишъл при нея,свалил си гащите,а тя казала: -Ееее.... пак ли проба за алкохол!? ============================================================================== Започнала една блондинка работа като барманка. Идва един клиент и: - Един "Бурен оргазъм", моля! Блондинката се възмущава: - Ама какво си мислите Вие? Това е прилично заведение! - Има го в менюто! Вижте! - казал клиентът. - М-да...Наистина има го в менюто. Ами тогава да вървим... ============================================================================== Първи април . Иванчо тича при майка си и казва : - Мамо ! Мамо ! Влезнал е някакъв непознат човек при твоята приятелка дето ни е на гости и я е*е! - Леле ! Ужас! - Шегувам се - Честит първи април ! Не е непознат, татко е! =============================================================================== Иванчо си стои на спирката през зимата. Студ, мраз! Иванчо си мушнал ръцете в джобовете. Минава един дядо и го пита: - Малкия, измръзна ли? Иванчо отговаря: - Аз замръзнах, а малкия си го топля с ръце. ================================================================================ Иванчо видял как батко му качва приятелката си в колата и се метнал скришом в багажника, да види къде ще ходят. Спрял баткото на една полянка, слезли с приятелката си и той я попитал: - Ще ми дадеш ли? - Не - отговорила тя. - Пак си помисли, ще ми дадеш ли? - Не. - За последен път те питам … - Не - отсякла тя, а баткото на Иванчо казал: - Щом е така, ходи си пеш. На другия ден Иванчо качва Марийка на колелото и - на полянката. - Марийке, ще ми дадеш ли? - Да. - Пак си помисли, ще ми дадеш ли? - Да. - За последен път те питам … - Да - казала тя, а Иванчо въздъхнал: - Щом е така, вземай колелото, аз ще си вървя пеша. ========================================================================================== В училище: - Деца, подвига, на кой велик човек бихте искали да повторите? Петьо: - Искам да повторя подвига на Левски! Владо: - А аз на Христо Ботев! Иванчо: - А аз искам да повторя подвига на Джакомо Казанова. Всички негови подвизи! =========================================================================================== Един ден малкият Иванчо закъснял за час. Отворил тихо вратата на класната стая, погледнал - учителката била с гръб към него и се промъкнал пълзешком до чина си. Тъкмо седнал и учителката се обърнала, видяла го и му казала: - Иванчо, баща ти така ли влиза вкъщи - тихо и с пълзене? Я излез и влез, както го прави баща ти. Излязъл Иванчо и след малко вратата се отворила с шут, появил се той с димяща цигара в устата, треснал вратата, извадил цигарата от устата си, загасил я на пода и креснал: - Е, скъпа, не ме очакваше, нали? ============================================================================================= - Иванчо, защо вчера не беше на училище? - Бях болен, госпожо… - Болен, а… А на стриптийз клуб можеш да ходиш, нищо че си болен? - Не съм ходил, у нас си бях! - Не ме лъжи, знаеш ли колко добре се вижда всичко от пилона. ============================================================================================= Иванчо имаше странна болест - когато запалеше цигара пред баща си, почваше да му тече кръв от носа… ============================================================================================= Борец се застоява пред кафе-машина. Пуска монета - пие кафе, пуска монета - пие кафе... Колегата му казва: - Свършвай, че имаме работа да вършим. - К'ва работа бе, докато печеля ще играя! =============================================================================================== | |
|
| |
ExBuLL
| Заглавие: Re: Вицове Сря Фев 17, 2010 4:33 pm | |
| - Абе батка, какво е тва дет вали и е бяло, но завършва на АТКА? - незнам, кажи!? - Снег бе бАТКА! - А какво е тва дето вали, бяло е и завършва на АХ? - Незнам, кажи пак!? - Снег бе батка, нали ти казАХ! | |
|
| |
x-p0w3r1
| Заглавие: Re: Вицове Сря Фев 17, 2010 5:11 pm | |
| В Русия вдигат акциза на водката. Синът радостно се обръща към баща си: - Тате, нали сега по-малко ще пиеш? - Не, татковото, сега ти по-малко ще ядеш! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Вицове | |
| |
|
| |
| Вицове | |
|